Движението в Пловдив е изключително силно затруднено. Причините са от

...
Движението в Пловдив е изключително силно затруднено. Причините са от
Коментари Харесай

Пловдив е реално заплашен от тотален колапс, кметът мисли само за рестото

Движението в Пловдив е извънредно мощно затруднено. Причините са от път I-8 Пловдив – Свиленград. Това е секторът от пътен.

Това на процедура затапва два от трите изхода на Пловдив към автомагистралата и индустриалните зони.

Разбира се и за тези проблеми можеше да се откри най-малко отчасти решение. Най-голям е проблемът при " Скобелева майка ", където трафикът се пренасочва към път без преимущество и " източването " на голямата колона от коли е извънредно затруднено.

Никой не е помислил да вкара краткотрайна организация със светофар или регулировчик. Убедени сме, че и от общината никой не е изискал сходно разтоварване на трафика.

Обстановката ще се усложнява от ден на ден с края на летния сезон и увеличаващия се трафик, а кметът, както към този момент сподели, твърдо е решил да затрудни придвижването и към третия излаз на Пловдив към автомагистралата и да сковава придвижването в центъра, започвайки пробива при Водната палата.

Отдавна им стана ясно на пловдивчани, че в главата някогашният баскетболист има единствено комисионни и " ресто ", само че дейностите му съществено стартират да вредят на града, а придвижването в Пловдив е действително застрашено от колапс и то при започване на най-тежкия за напредване в града интервал - началото на образователните години за възпитаници и студенти.

Припомняме, че доста елементи на града към този момент са непроходими поради стартирани и незавършени по разнообразни аргументи улични поправки.

Очаквайте още две следствия на Plovdiv24.bg, от които се носи сериозен аромат на корупция, шахти и предупреден победител на скандална поръчка, както и за какво регионът на езиковите гимназии се трансформира в новото спортно гето на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР