Движението в 7-километров участък от АМ "Тракия" в посока Бургас,

...
Движението в 7-километров участък от АМ "Тракия" в посока Бургас,
Коментари Харесай

Движението в 7-километров участък от АМ Тракия в посока Бургас се ограничава от днес

Движението в 7-километров сектор от Автомагистрала "Тракия " в посока Бургас, сред 13-ти и 20-ти км, се лимитира от през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура ".

Трафикът ще се прави в двете посоки в платното за София. Ограничението е за дотъкмяване на ремонтно-възстановителните действия на виадуктите при 17-ти и 18-ти километър на територията на Софийска област.

За облекчение на пътуващите в края на работната седмица - в петък от 14.00 ч. ще се обособяват две ленти към Бургас и една лента към София, а от 10.00 ч. в последния почивен ден - неделя, до 10.00 ч. в понеделник ще има две ленти за София и една за Бургас. Предвижда се ремонтните действия да завършат до 15 ноември.

Пътноподдържащото сдружение "Автомагистрали " ЕАД ще работи оптимално мобилизирано, с цел да може плануваните поправки действия да завършат колкото се може по-скоро. За да не се затруднява трафикът довършителните действия и на двете уреди не престават след дейния летен туристически сезон и почивните дни през септември. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация по време на ремонтно-възстановителни действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР