Движението при километър 193 на автомагистрала Тракия в района на

...
Движението при километър 193 на автомагистрала Тракия в района на
Коментари Харесай

Важно за пътуващите по магистрала Тракия!

 Движението при километър 193 на автомагистрала " Тракия " в региона на с. Яздач в посока Бургас до 17:30 часа през днешния ден ще се осъществява  в една лента, предизвестяват от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура “ (АПИ). Причината за пренасочването на придвижването от изпреварващата лента в дейната и спешната лента е монтаж на мантинели в междинната разграничителна линия. Монтаж на мантинели ще се реализира през днешния ден до 17,00 часа и при километър 98 на автомагистралата, а от пътната организация приканват водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост в посока Бургас.

От АПИ припомнят и, че през днешния ден, 23 декември, от 16 до 20 часа ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища за по-добра сигурност и увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата. Агенцията приканва на път да се потегля с коли, готови за зимни условия, да се да кара деликатно и със съобразена скорост, да не се подхващат рискови изпреварвания и да се съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване.

Шофирането под страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето освен на рисковите водачи, а и на останалите участници в придвижването, които съблюдават разпоредбите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР