Движението по ул. Цвятко Радойнов“ в Крън е временно ограничено.

...
Движението по ул. Цвятко Радойнов“ в Крън е временно ограничено.
Коментари Харесай

Ограничава се движението на ключова улица в Крън заради ремонт на ВиК

Движението по ул. „ Цвятко Радойнов “ в Крън е краткотрайно лимитирано. Ограниченията са въведени по отношение на първия стадий на построяването на ВиК инфраструктура за града, което е част от плана „ Изграждане на ВиК инфраструктура за територията на град Крън, I стадий на строителството, III подетап “.

Едното пътно платно /южното в посока запад–изток/ по ул. „ Цвятко Радойнов “ е затворено за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства. Ограничението важи от кръстовището на ул. „ Цвятко Радойнов “ с ул. „ Иван Димитров “ до кръстовището с ул. „ Петко Манолов “. Въведен е краткотраен режим на в двете посоки придвижване в северното пътно платно на ул. „ Петко Манолов “.

Според Наредба №3 от 16.08.2010 година за краткотрайна организация и сигурност на придвижването, на място би трябвало прецизно да се съблюдават всички условия за сигурност и да се извърши сигнализацията. Ограниченията са в действие от през днешния ден до 17:00 часа на 12 май .

От общината приканват всички водачи да съблюдават краткотрайната организация и да възнамеряват своите пътувания като вземат поради въведените промени. 

Търговски обороти: Стабилност при хранителни артикули, спад при горивата?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР