Движението по ремонтирания 2,9 км участък от Източната дъга на

...
Движението по ремонтирания 2,9 км участък от Източната дъга на
Коментари Харесай

Пускат предсрочно движението от Казичене до Тракия от Източната дъга на София

Движението по ремонтирания 2,9 км сектор от Източната дъга на Софийския околовръстен път в платното от Казичене до Автомагистрала „ Тракия “ ще бъде пуснато през днешния ден.

Ремонтът е приключен за 10 дни, придвижването по обновената права се пуска предварително и преди идните три почивни дни за Гергьовден, заяви АПИ. 

С цялостното възобновяване на настилката на Източната дъга се покачва сигурността на придвижване на пътуващите по автомагистралния пръстен към столицата. Подобрява се свързаността сред автомагистралите „ Тракия “ и „ Хемус “ и Северната скоростна дъга, която е директната връзка със Западната дъга на Софийския околовръстен път и Автомагистрала „ Люлин “. По този метод директният и тежкотоварният трафик не се постанова да минава през града.

Ремонтираният сектор е с нова асфалтова настилка, хоризонтална маркировка, мантинели и пътни знаци. Изпълнител на строителните работи е ДЗЗД „ Белмекен 2015 “. Дружеството отговоря за настоящия ремонт и поддържането на републиканските пътища в област София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР