Движението по източното платно на бул. Източен в отсечката между

...
Движението по източното платно на бул. Източен в отсечката между
Коментари Харесай

Затварят част от бул. Източен, 116 с нов маршрут

Движението по източното платно на бул. " Източен " в правата сред бул. " Шести септември " и " Марица-юг " се затваря от през днешния ден. Това се постанова поради преасфалтирането на кръговото кръстовище до " Макдоналдс " и довършителни действия по " Марица-юг ".

Маршрутът на рейсовете по линия 116 се трансформира от през днешния ден поради строително-монтажни работи. Това оповестиха от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “. В посока кв. „ Изгрев “ - Митница автобусите ще се движат по следния маршрут: бул. „ Марица-юг “ - спирка №412 - бул. „ Марица-юг “, напряко по бул. „ Марица-юг “, наляво по бул. „ Източен “, надясно по бул. „ Шести септември “ - спирка №138 - магазин „ Била1 “, и по маршрута, одобрен с общинската транспортна скица. В противоположна посока маршрутът не се трансформира.

Очаква се при удобни метеорологични условия ремонтът да завърши в оптимално къси периоди, въпреки че плануванаъа последна дата е 22 ноември. От компанията реализатор са уверили, че за задачата ще работят и в почивните дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР