Движението на планетите определя няколко дни през юли, които ще

...
Движението на планетите определя няколко дни през юли, които ще
Коментари Харесай

Кои са най-опасните дни през юли?

Движението на планетите дефинира няколко дни през юли, които ще бъдат изключително неподходящи. Ето кои са те:

4 юли

Противопоставянето на Марс и Сатурн внася безпорядък в живота. Самоуверените хора стартират да имат комплекси, до момента в който тези, които са несигурни, просто ще се изгубят в личната си неустановеност. Този аспект дефинира 4 юли като извънредно неподходящ ден.

1 юли

Следващата дата е 11 юли - преходът на Меркурий в знака Рак. Това се изяснява освен с " неразбирателството " на тази планета с представителя на водния детайл, само че и с разнообразни ценностни ориентации. На този ден хората ще бъдат комплицирани и това ще внесе ужас в живота им.

13 юли

В деня на 13 юли Венера и Марс се изравняват. Тези две планети обаче ще се окажат в цялостен дисонанс. Възможна е внезапна смяна на целите. Следователно е добре да се следва строго обрисуван проект.

24 юли

Проблемен ще бъде и 24 юли, когато е Пълнолуние във Водолей. Това е ден на финансов безпорядък. Астролозите поучават да се въздържате от извършване на покупки през този интервал. Възможни са и фамилни кавги.

29 юли

На 29 юли Марс минава в знака на Дева. На този ден хората губят мотивация и стават летаргични в креативен аспект. Възможно е да се сблъскате с неизпълнени обещания. Пазете се от егоистични и алчни хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР