Движението е натоварено по основните пътни артерии.© БГНЕСОт МВР отчитат

...
Движението е натоварено по основните пътни артерии.© БГНЕСОт МВР отчитат
Коментари Харесай

Засилен трафик преди поредицата почивни дни

Движението е натоварено по главните пътни артерии.

 © БГНЕС
От Министерство на вътрешните работи регистрират усилване на придвижването преди първия почивен ден още в днешните следобедни часове. Критични сектори и обстановки към този момент няма, предстоящо натоварено е придвижването по автомагистралите Тракия, Хемус и Струма. Очаква се по-голямо натоварване да има точно в посока граничните пунктове.

От КАТ поучават поради ремонтите водачите да употребяват и различни пътища - на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас - Подбалканския път I-6, а на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Монтана и Видин - прохода „ Петрохан “ и Искърското дефиле.

Заради запалил се тир от сутринта до ранния следобяд беше блокирано придвижването по автомагистрала Тракия в посока Ихтиман. камиона разсипа килограми химични боклуци по пътя, чийто разчистване лиши време и се образуваха километрични опашки.
 Какво ще е отражението на слетите почивни дни върху стопанската система? Какво ще е отражението на слетите почивни дни върху стопанската система?
Според данни на фирмите, над 70% от чиновниците са се възползвали от опцията да си пуснат отпуска и да слеят почивните дни към Великден, 1 май и...

Министерство на вътрешните работи е разположило и спомагателни полицейски екипи на основни места. оттова още един път припомнят, че ще се следи доста деликатно за каране в спешната лента на автомагистралата. това е безусловно неразрешено и първо нарушаване санкцията е 1000 лв. и лишаване на шофьорската брошура за три месеца.

Освен това през днешния ден сред 4 и 8 часа вечерта беше неразрешено придвижването на камиони над 12 тона по автомагистралите и част от водещите пътни артерии. същата възбрана само че от 2 до 8 ще важи и в последния почивен ден 29 април.

Трафикът се чака да бъде засилен на следващия ден до ранния следобяд. Очаква се и дъждовно време, от КАТ поучават водачите освен това състояние да карат със съобразена с пътните условия скорост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР