Движението днес е интензивно, очаква се в късния следобед трафикът

...
Движението днес е интензивно, очаква се в късния следобед трафикът
Коментари Харесай

Адът на пътя продължава: АМ „Тракия“ е блокиран, голяма тапа и на излизане от Созопол

Движението през днешния ден е интензивно, чака се в късния следобяд трафикът да се ускори, бъдете деликатни!

Кошмарът по пътищата продължава и през днешния ден. Отново има блокирани пътища поради интензивния трафик и произшествия. 

Очаквано – на Автомагистрала „ Тракия “ придвижването е интензивно в посока София. Има обаче и блокиран сектор. В региона на 284 км – край Ямбол, има ПТП

„ Има километрично запушване на Автомагистрала " Тракия " в посока София към 284 км поради злополука. В региона на случая има пожарна, кола за спешна помощ и полиция. Бъдете деликатни! “, предизвестява водач в обществените мрежи. 

От оповестени фотоси се виждат две коли в канавката. Според други очевидци съществено потърпевши при случая няма. 

На фрагментите се вижда и задръстването. 

На уеб страницата на Агенция „ Пътна инфраструктура “ обаче липсва каквато и да била информация за настоящата конюнктура на Автомагистрала „ Тракия “. Последната обява от през днешния ден е от рано сутринта за ПТП в региона на 148 км в посока Бургас, поради което е лимитирано придвижването. Малко след 12 часа се оповестява, че то е възобновено. 

В цялата Бургаска област през днешния ден придвижването е интензивно. Шофьори сигнализират, че на двата изхода на Созопол към основния път са се образували огромни опашки. „ Бъдете деликатни, от Созопол се излиза с много самообладание “, се споделя в обява във Facebook. Друг лидер предизвестява, че на другия излаз – откъм региона на Каваци, опашката стига съвсем до така наречен Веселата уличка. 



Очаква се в късните следобедни часове трафикът да се ускори. Шофирайте деликатно и следете настоящата пътна конюнктура. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР