Движение Пет звезди в Италия ще се присъедини към групата

...
Движение Пет звезди в Италия ще се присъедини към групата
Коментари Харесай

Движение Пет звезди влиза в парламентарната група на левите в Европейския парламент

Движение " Пет звезди " в Италия ще се причисли към групата на Левицата в Екологичен потенциал. Популистката партия, която беше дружно с депутатите на Найджъл Фарадж преди Брекзит, се пробва да откри ново политическо семейство.

Левицата наподобява подготвена да одобри " Пет звезди ", макар че е наясно с несъгласията към партията.
Всички членове на нашата група би трябвало да подпишат декларация за подобие на политическите хрумвания. Ние, несъмнено, ще обсъдим политическите въпроси с тях и ще забележим дали ще се причислят към групата или не.
Мартин Ширдеван – съпредседател на Левица

В последните години " Пет звезди " опита да се причисли към Зелените, либералите, и даже към социалистите, само че без триумф.
Междувременно Левицата, чиято група е измежду най-малките в Екологичен потенциал, преизбра своите съпредседатели - Манон Обри от Франция и Мартин Ширдеван от Германия.
Европейските консерватори и реформисти, третата по величина група, също организираха учредително съвещание в Бруколи, Сицилия.
Групата също има двама съпредседатели – Никола Прокачини и Йоаким Брудзински.Това значи, че полската партия " Право и правдивост " е решила да остане в групата на европейските консерватори, вместо да се причисли към новата група " Патриоти за Европа ", с която е водила договаряния.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР