Движение БОЕЦ ще протестира първо пред представителството на ЕК у

...
Движение БОЕЦ ще протестира първо пред представителството на ЕК у
Коментари Харесай

БОЕЦ: Призоваваме Брюксел да спре финансирането за България

Движение БОЕЦ ще стачкува първо пред представителството на Европейска комисия у нас. От групировката желаят да бъдат чути в Брюксел. Това сподели в изявление за " Преди всички " по БНР юрист Камен Добрев от придвижването.

По време на съвещанието на Правната комисия на Екологичен потенциал ще търсим публичност пред представителството на Европейска комисия и ще желаеме директно включване по време на дебатите. Едно достоверно придвижване, каквото сме ние, желае да показа съответни данни и сигнали. И до момента сме внасяли сигнали, сподели Добрев и напомни свадите с Апартаментгейт, " Къщи за тъщи ", Барселонагейт и така нататък

Искаме да знаем дали Европейска комисия и Екологичен потенциал имат смелостта да признаят заболяването на страната у нас. Призоваваме Европейска комисия да спре финансирането, тъй като да се наливат средства в нереформирана страна е продължение на мъката, това е двуличие, по този начин единствено се ускорява мощта на задкулисието, счита Добрев.

Той съобщи, че публично не е имало покана към БОЕЦ от страна на Отровното трио за " загадка среща за сливане " преди днешния огромен митинг, само че акцентира, че придвижването има ясна позиция по въпроса за сътрудниците:

" Да седнем на една маса с компрометирани във времето политици и политически субекти е неприятен сигнал. Става дума за кардинална позиция. Ясно сме споделили с кои субекти ще взаимодействаме. "

Очакваме по принцип гореща есен. Не считам, че ръководещите имат запас да продължат да са на власт. Настояваме за оставката на основния прокурор. Гешев е политическата бухалка на задкулисието - Движение за права и свободи и Пеевски, които действително ръководят страната, сподели още юрист Добрев.

Гражданско придвижване БОЕЦ и съидейници се събират през днешния ден от 10 часа пред представителството на Европейската комисия в София, с цел да проведат среща с представителите на европейските институции.

Те ще изискат директно да бъдат включени по време на дебатите в Европейския парламент и комисията LIBE, провеждащи се по същото време в Брюксел. От гражданското придвижване упорстват за публична позиция и реакция на Европейска комисия за протичащото се в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР