Движение 21 ще участва в изборите, за да убедим съгражданите

...
Движение 21 ще участва в изборите, за да убедим съгражданите
Коментари Харесай

Движение 21 ще се яви самостоятелно на евровота, днес се регистрира в ЦИК

„ Движение 21 ще взе участие в изборите, с цел да убедим съгражданите си в потребността от смяна. Промяна на Европейския съюз, само че и на България. Европа има потребност от нови водачи, нови хрумвания, разчупващи рамките на актуалните политически групи. Ще се застъпваме за опазване и развиване на Европейски Съюз, само че и за смяна на статуквото в брюкселската администрация, доминирано от огромните европейски партии. “
 Татяна Дончева: ГЕРБ са като Кубрат Пулев
Това съобщи заместник-председателят на „ Движение 21 “ Данаил Георгиев при регистрирането на партията в ЦИК за идните избори.

„ Движение 21 “ ще се яви независимо на вота, с цялостна листа от 17 претенденти.

Георгиев коментира, че присъединяване в изборите е належащо, защото би трябвало да има забележима опция на подправения двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, поддържан от Движение за права и свободи:

„ Хората желаят да спре преяждането с власт и още на изборите за Европейски парламент би трябвало изрично да го покажем посредством вота си. “

Кандидатите в листата на „ Движение 21 “ са от екипа, изравен зад Татяна Дончева от основаването на партията.

Това са част от лицата на „ Движение 21 “ в разнообразни райони на страната. Част от хората, даващи концепциите в партията, движещи другите иницативи, водачи, способни да формулират, отстояват и ангажират поддръжка за своите позиции, отбеляза  Данаил Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР