Движение 21 на Татяна Дончева няма да се яви на

...
Движение 21 на Татяна Дончева няма да се яви на
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Таня Дончева си направи пас за изборите

" Движение 21 " на Татяна Дончева няма да се яви на парламентарните избори на 2 октомври. Решението някогашната бесепарка взе в последния ден от оповестения за регистрация в ЦИК период за партиите и обединенията.

Дончева е единственият представител на миналогодишната коалиция " Изправи се БГ! Ние идваме ", който ще пропусне присъединяване в тази предизборна акция, откакто не съумя да си обезпечи мандати в 47 Народно заседание.

Мая Манолова към този момент се записва със своя партия, а някогашните " отровни " - адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян стъпиха в ЦИК с подписите на носителя - ЕНП на Мария Капон. И към този момент обявиха подготвеност да вършат коалиция с " Продължаваме промяната ".

Устатата социалистка твърди, че пасуването за този избор било, с цел да загрее за идващия и предвижда скорошни предварителни избори.

" На прага на следващите парламентарни избори, със страдание установяваме, че влошеното положение на политическата система, острото политическо опълчване, неналичието на опит, познания, информационни умения и съответна самопреценка измежду значително от политиците, за следващ път ще доведат до резултат друг от упованията на жителите за стабилизация, образуване на парламентарно болшинство и лъчение на държавно управление ", написа тя с желанието да събере сили не за 48-ото, а 49-ото Народно заседание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР