Двигателят е една от най-важните части в автомобила. Експертите от

...
Двигателят е една от най-важните части в автомобила. Експертите от
Коментари Харесай

Рейтинг на най-надеждните двигатели с вътрешно горене

Двигателят е една от най-важните елементи в автомобила. Експертите от wardsauto направиха забавна ранглиста, като отличиха най-хубавите мотори за 2021 година. Те са разграничени в три категории - четирицилиндрови, шестцилиндрови и осемцилиндрови. Ето и кои са отличените и считани за на най-надеждните мотори за 2021 година.

Сред дребните мотори изключително внимание получиха два елемента - атмосферният 1,6-литров K4M със 102 к.с. от Renault и моторът с показател CWVA и с мощ 110 к.с. от Volkswagen. След тях се подреждат атмосферните четирицилиндрови елементи на Toyota с работен размер 1,8 и 2,0 литра, които се инсталират в Corolla, Avensis, Camry и RAV4.

Двигателите от серията F4R на Renault, които се инсталират и на Duster, и на Terrano, както и 2,0-литровият елемент на Nissan с показател MR20DD от Qashqai и X-Trail също са избрани като доста надеждни и целесъобразни..

Сред " шестаците " специалистите дефинират бензиновата серия GR от Toyota, като най-хубава. Веднага след тези елементи се подреждат моторите от серията GRD на Hyundai-KIA и моторите Nissan VQ.

Сред дизеловите елементи мотори експертие отличават серията D4H на KIA-Hyundai и турбодизелите от серията N57 и B47 със надлежно 3.0 и 2.0 литра размер, които са дело на BMW и имат добра известност.

Най-надеждните мотори измежду V-образните осемцилиндрови елементи са дизелите от серията VD на Toyota, както и бензиновите „ осмаци “ от серията UR, които още веднъж са произвеждане на япоската марка Toyota.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР