Двете внучета на Васил Божков са най-строго охраняваните и пазени

...
Двете внучета на Васил Божков са най-строго охраняваните и пазени
Коментари Харесай

Внуците на Васил Божков - най-охраняваните в страната

Двете внучета на Васил Божков са най-строго охраняваните и защитавани деца в цялата страна. Мая и Васил още от пеленачата са привикнали с наличието на куп гардове към тях, които се грижат за сигурността им, откогато са се родили. Внуците на някогашния хазартен необут, който се прибра мистериозно от Дубай преди месец и се намира под домакински арест в София, са деца на единствения му наследник Антон и брачната половинка му Ива Софиянска.

Първородната е Мая, която е кръстена на майката на Антон - някогашната брачна половинка на Божков. Тя от години е разведена с обвинения олигарх и живее в Лондон. Малката Мая се появи на бял свят на 17 ноември 2013 година и тази година ще стане на 10. Вече е ученичка в четвърти клас. Внучката на Божков беше първокласничка през 2020 година, тъкмо когато започнаха проблемите на дядо й със закона. Тогава другият й дядо Стефан Софиянски се оплака, че децата търпят негативи поради тежестта на семейството.

Братчето й Васил, което е кръстено на дядо си е второкласник, също в частно в школо. Той се роди на 12 август 2015 и е на осем години. Наследниците на посочения за най-богат българин Божков в никакъв случай не са били медийно показвани от фамилията им. Майка им рядко разгласява фотоси с тях, като постоянно крие лицата им заради ограничения за сигурност. Тя обича обаче да споделя в обществените мрежи радостни моменти от домашното им всекидневие.

Наследниците на олигарха посещават и спортове, както и уроци по езици. От в този момент Антон и Ива имат проекти в какви елитни университети в чужбина ще продължат образованието си.

Заедно с татко си Антон внуците на Васил Божков са единствени наследници на цялата империя на Божков. От напълно дребни са обградени от разкош и са посетили редица далечни дестинации. През лятото обичайно семейство почива на тузарските гръцки острови Миконос, Родос и Наксос, където се тълпят милиардери от целия свят. Задължително прекарвате част от ваканциите в ранчото на другия си дядо Стефан Софиянски в затънтеното добричко село Поручик Чунчево, написа HotArena.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР