Двете социални платформи на Meta – Facebook и Instagram –

...
Двете социални платформи на Meta – Facebook и Instagram –
Коментари Харесай

Facebook и Instagram се сринаха в цял свят

Двете обществени платформи на Meta – Фейсбук и Instagram – се сринаха и остават недостъпни за хиляди консуматори, предава Reuters, базирайки се на данните от Downdetector.com. Сайтът следи сходни механически спирания в целия свят. Не работи Messenger, както и новата мрежа Threads.

Потребителите на платформите са изхвърлени от сметките си. При въвеждане на ключова дума се демонстрира известие, че данните са неверни. Някои консуматори даже оповестяват, че са получили имейли, в които се споделя, че има неоторизирано влизане в профилите им.

Има повече от 300 000 отчета за спирания за Фейсбук, както и повече от 20 000 отчета за Instagram, съгласно уеб страницата, който наблюдава спиранията посредством сравнение на доклади за положението от няколко източника, в това число консуматори.

До момента не е ясно на какво се дължи сривът. Meta не дава отговор на питане на Reuters, само че компанията разгласява известие, което гласи:

Наясно сме с проблем, засягащ влизането във Фейсбук. Нашите инженерни екипи интензивно се стремят да разрешат казуса допустимо най-бързо. “
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР