Двете ще играят ролята на майка и дъщеря, близки на

...
Двете ще играят ролята на майка и дъщеря, близки на
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Коя Ще Е Новата Звезда В Откраднат Живот! Та Това Е Внучката На Най-Великия Български Актьор!

Двете ще играят ролята на майка и щерка, близки на доцент Захариев. Трудна диагноза ще ги води в болница „ Свети Кирил ”. Лечението им ще бъде едвам началото, което ще промени тотално живота на основни персонажи в рейтинговия личен състав.

„ Двете ще трансформират досегашния живот на доцент Захариев, а едната от тях ще остане в болничното заведение за дълго ” разясниха сценаристите на здравната поредност.

Въпреки особеното мнение на родителите си и даже на дядо си Тодор Колев, Теодора Кулева избира актьорството за своя специалност. Кандидатства в НАТФИЗ, без да споделя кой е нейния дядо. И влиза от втория път там, също като него.

Съдбата й се повтаря с нейния популярен дядо и по друго-започва следването си при един учител, а се дипломира при различен. Стартира образованието си при проф. Стефан Данаилов, а се дипломира при доцент Ивайло Христов, написа разкрития.ком.

Преди години Тодор Колев влиза при проф. Кръстьо Мирски и приключва следването си при проф. Николай Люцканов.

София Кузева се завръща от Германия, където живее и работи от години, с цел да взе участие в „ Откраднат живот ”. Тя е спрягана за една от най-успешните български актриси у нас, само че избира западната сцена за изява.

През 2012 година тя има роля в друга българска продукция „ Къде е Маги? ”. В сериала по Би Ти Ви надарената актриса изигра ролята на майката на изчезналата Маги-Вяра Табакова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР