Двете сестри Анастасия и Александрия Дювал живеели заедно с момчетата

...
Двете сестри Анастасия и Александрия Дювал живеели заедно с момчетата
Коментари Харесай

Близначка уби сестра си, за да ѝ вземе гаджето /снимки/

Двете сестри Анастасия и Александрия Дювал живеели дружно с момчетата си в Хавай. Въпреки това, съгласно другар на убития Федерико Бейли, те живеели като котка и куче. Той сподели на NY Post, че девойките непрекъснато си вдигали кавги.
В деня на нещастието сестрите мощно се скарали поради почивката, а до момента в който Бейли бил в банята, взели колата си и излязли. Според очевидци, девойките се се биели между тях, скубели се за косите в автомобила и си крещяли.
"Момичето, което седеше на седалката до водача крещеше, а шофьорката извика: "Имам потребност от психиатър, обадете се на психиатър, " споделя очевидецът Сесилия Купау.
Друг очевидец на нещастието - Джоузеф Толеафоа споделя, че девойките се биели по време на шофиране на пътя и в един миг колата ускорила. Александрия хванала кормилото и автомобилът се отклонил от пътя.
В резултат на злополуката Анастасия получила несъвместими с живота пострадвания и умряла, Александрия е с няколко натъртвания и бързо се възстановила. След нещастието оживялата близначка почнала да демонстрира интензивно внимание към приятеля на умрялата си сестра.
"Тя се притисна към мен, сподели, че желае да флиртува, постави главата си на рамото ми. След нещастието тя облече роклята на Анастасия и се почувствах необичайно. Попитах какво се е случило този ден, само че тя се отхвърли да отговори, " споделя Федерико Бейли.
Тази покруса се случила през 2016 година, само че тогава правоохранителните органи бяха сигурни, че е случайност. Но откакто към тайнствената гибел на една от сестрите стартира да излизат детайлности, през 2017 година Александрия е задържана. Получава обаче оправдателна присъда. Тя отхвърля виновността си, само че след това се появяват нови доказателства, че става въпрос за ликвидиране. Тази седмица арбитър би трябвало да се произнесе нова присъда за мистериозната гибел на близначката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР