Двете пазят в тайна конфликтните си отношения по желание на

...
Двете пазят в тайна конфликтните си отношения по желание на
Коментари Харесай

Мозъкът Спря! Ето Защо Захажаева И Албена Вулева Се Мразят От Сърце! Шок Снимки, Пазят Като Държавна Тайна! Причината Ни Уби!

Двете пазят в загадка конфликтните си връзки по избор на Захажаева, която не желала " да става за срам на хората ". Затова и Вулева я пази на всеки лайф в " Биг Брадър " като примерна щерка и по нищо не проличава, че Албена е надълбоко афектирана на майка си поради огромната си обич Недик Недев.

Вулева и фитнес инструкторът Недик са дружно повече от 10 години. През този интервал двамата няколко пъти се разделяха и събираха, все поради изневери от страна на бодибилдъра. Именно поради слабите му ангели Захажаева в никакъв случай не го е харесвала и непрекъснато мелела сол на главата на щерка си. " Ти заслужаваш нещо по-добро. Ти си дама, красива, умна, може да имаш всеки, а друг гол охлюв! ", нареждала Людмила.



Година след присъединяване на Албена във " ВИП Брадър " през 2014 година двамата с Недик се разделят дефинитивно. Уж. Тогава Вулева схваща, че той си има държанка на име Мери, с която връзките му се задълбочават и Недев даже възнамерява да зареже тв водещата. Албена избира първа да постави завършек на връзката им, а за Недик решението й идва добре пристигнало, написа седмичник. Рускинята Людмила пък е удовлетворена, че щерка й най-накрая се е отървала от кръшкача.

Щастието й обаче продължава единствено година. Мери и Недик се разделят и той още веднъж се връща при всеопрощаващата Албена. Така стартират и непрестанните кавги сред нея и майка й, която с острия си език постоянно знаела по какъв начин да я ужили. След следващия спор двете си споделят толкоз жестоки думи, че Вулева три дни плаче на рамото на обичания си, описват негови приятели, написа Пик.

" Останеш ли с него, ти към този момент нямаш майка! ", заплашила Захажаева. Така Албена избира любовта на погрешния си другар, а Людмила в продължение на близо година не звъни на щерка си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР