Двете палати в Международния панаир са напълно готови да посрещнат

...
Двете палати в Международния панаир са напълно готови да посрещнат
Коментари Харесай

Панаирът посреща „Мадуро“

Двете покои в Международния панаир са изцяло подготвени да посрещнат представителите на СИК за предаване на рекордно дребното изборни бумаги.

За сметка ва новма он регионална администрация настояват, че е основана съвършена организация от управленията на Районните изборни комисии в Шеста и Трета палата.

Ако новият парламент не промени системата „ Мадуро “, нищо чудно на идващите избори да си гласоподават единствено кандидат-депутатите и близкият им фамилен кръг.

Часове преди приключването на изборния ден основният секретар на Областна администрация Пловдив Георги Янев се срещна с представители на управленията на 16 РИК и 17 РИК – Минка Сърнешка (секретар на 16 РИК) и Енко Найденов (зам.-председател на 17 РИК),  защото директно дава отговор за подготовката на изборния развой и подкрепя активността на районните изборни комисии.

В двете покои са избрани задоволително места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и надзор на изборните бумаги. Гарантирано е техническото и осведомителното обслужване. Още при влизането представителите на СИК ще получават следващ номер, с цел да няма безпорядък при предаването на документите. С указателни табели са избрани вътрешни направления за придвижване в залите, тъй че да няма разбъркване на потоците от хора и да върви по-бързо работата.

Медиите също имат обособени места в залите, с цел да могат директно да следят и отразяват финала на изборите в двата многомандатни изборни региона.

В двете покои ще има и личен състав, който ще се грижи за почистването и поддръжката на залите и санитарните пространства. Има зони с вендинг автомати, които оферират топли и студени питиета, както и пакетирани храни.

ОД на Министерство на вътрешните работи обезпечава защитата и напредването на комисиите и книжата. В панаира полицията е определила направления за влизане на колите и рейсовете, с които ще идват членовете на СИК,  както и местата за тяхното паркиране.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР