Двете нови панамски попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран пристигнаха

...
Двете нови панамски попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран пристигнаха
Коментари Харесай

Ромеш Ивей и Мартин Моран пристигнаха в Етър

Двете нови панамски попълнения Ромеш Ивей и Мартин Моран дойдоха през днешния ден в Етър и се причислиха към отбора. Двамата пътуваха от Панама с полет през Франкфурт и към този момент са на стадион “Ивайло ”.
 Днес панамците на Етър ще създадат първа подготовка Днес панамците на Етър ще създадат първа подготовка
Ромеш Ивей и Мартин Моран идват при “виолетовите ” със статут на преотстъпени от сегашния си клуб Индепендиенте до края на календарната 2022 година и на тях ще се разчита да оказват помощ съществено на отбора в битката за завръщане в елита. През предишния месец Мартин Моран е изиграл 4 мача, а Ромеш Ивей два за сегашния си клуб. И двамата са проектонационали на Панама. Ивей към този момент игра за “виолетовите ” в efbet и Втора лига през 2021 година и остави отлични усещания с изявите си. 20-годишният опорен халф Мартин Моран пък е напълно ново попълнение.

Ивей и Моран направиха през днешния ден самостоятелно възстановително занятие, а от на следващия ден се включват в тренировките на “болярите ”. Те обаче няма да пътуват за идния мач против Марек в сряда, защото се чака издаването на работните им визи. В Етър чакат още до края на този месец двамата да се включат в формалните мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР