Двете кучета на , отвлечени при въоръжен грабеж в средата

...
Двете кучета на , отвлечени при въоръжен грабеж в средата
Коментари Харесай

Върнаха откраднатите кучета на Лейди Гага

Двете кучета на, отвлечени при въоръжен обир в средата на седмицата, са били предадени този петък в полицейски сектор в Лос Анджелис, а по-късно - на представители на поп певицата. Това заяви представител на органите на реда в града, представен от „ Ройтерс “.
Около 18:00 ч. в петък кучетата са били доведени от жена в полицейски сектор покрай централната част на града. Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в сектора и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Началникът на елитния отдел за следствие на грабежи и убийства капитан Джонатан Типет оповестява, че дамата, довела кучетата, не е обвързвана с кражбата им. Засега не е ясно по какъв начин двата булдога са се оказали при нея.
 Лейди Гага снима в Рим филм за Гучи с тотално изменен имидж Лейди Гага снима в Рим филм за Гучи с тотално изменен имидж
Мегапопулярната певица и актриса Лейди Гага неотдавна бе снимана по улиците на Рим в неразпознаваем тип. Освен че е сменила цвета на косата с...
Служителят, който е разхождал кучетата на Лейди Гага,. На видеоматериал от камера, запечатала нападението, се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с него, той оказва опозиция, по-късно единият вади оръжие и стреля един път, преди да избяга с две от кучетата. На видеото се чува по какъв начин мъжът споделя, че е прострелян в гърдите, напомня БТВ.
Лейди Гага изрече признателност за самоотвержеността на своя чиновник Райън Фишер в обществената мрежа „ Инстаграм “ и го дефинира като воин. От полицията, оповестиха, че се чака служителят на певицата да се възвърне, съобщи „ Асошиейтед прес “. Лейди Гага разгласи премия от 500 000 $ за отвлечените френски булдози Коджи и Густав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР