Двете компании си партнират успешно вече пет годиниКонтракс и Acroinis

...
Двете компании си партнират успешно вече пет годиниКонтракс и Acroinis
Коментари Харесай

Контракс стана Златен партньор на Acronis

Двете компании си партнират сполучливо към този момент пет години

Контракс и Acroinis задълбочават дългогодишното си партньорство
(снимка: CC0 Public Domain)

Системният интегратор Контракс закупи статут на Златен сътрудник на доставчика на решения за киберзащита Acronis, като резултат от дългогодишната взаимна работа на двете компании.

Повече от 5 години Контракс предлага, внедрява и поддържа решения и артикули на Аcronis, използвани за „ on-premisе ” системи, разположени при клиента и в облака, в частност услуги от портфолиото Acronis Cyber Cloud.

„ Успешното партньорство сред нашите компании се базира на добра колаборация през годините и дейна работа в посока основаване на добавена стойност за крайните клиенти ”, разяснява Иван Дудин, районен шеф продажби на Acronis.
още по тематиката
Портфолиото Acronis Cyber Cloud включва решения за отбрана на данни, възобновяване на информация след сривове, синхронизиране и шерване на корпоративни запаси и отбрана от злоумишлен програмен продукт и хакерски офанзиви.

„ Досега се следи необятен интерес към услугите – от дребни компании и домашни консуматори до огромни интернационални компании с посланичество в доста страни ”, показа Николай Йорданов, изпълнителен шеф на Контракс.

„ Постоянно покачваме компетенциите на нашите експерти в региона на киберсигурността ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР