Двете катастрофи, в които беше блъсната колата на лидера на

...
Двете катастрофи, в които беше блъсната колата на лидера на
Коментари Харесай

Ерменков: Няма да сваляме Нинова, катастрофите са притеснителни

Двете произшествия, в които беше блъсната колата на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова са притеснителни, тъй като и в двата случая я удрят таксиметрови коли на една и съща компания.

Това съобщи “червеният” народен представител Таско Ерменков в ефира на NOVA.

Жаблянов призна: Има разделяне в Българска социалистическа партия и неодобрение против Нинова

Българска социалистическа партия привиква конгрес по три тематики, номинира Станишев

„ Може да е случайност, само че е притеснително, тъй като нямаме информация. Нищо не мога да кажа, тъй като не разполагам с данни и не желая да злоупотребявам на такава тема”, сподели Ерменков, който прикани полицията по-бързо да разкрие кой е отговорен при случаите.

И двата се случиха в центъра на София, като при първия случай автомобилът на Нинова бе ударен откъм гърба, тя получи мозъчно разтърсване и й се наложи да върви с шина на врата. При втория случай тази седмица, соцлидерката не получи пострадвания.

Едва ли „ лидерският въпрос” ще бъде обсъждан на конгреса на Българска социалистическа партия в събота,

съобщи Таско Ерменков, визирайки вътрешните вражди в „ столетницата” и недоволството на някои кръгове в нея от личността на Нинова.

„ Ние не се караме между тях, ние спорим, някой път яростно”, посочи Ерменков по отношение на пререканията в Българска социалистическа партия.

„ Ако желаят да смъкват някого, не е това индивида. Българска социалистическа партия не е онази партия, в която водачите са като носни кърпички и ги сменяме през една година”, съобщи депутатът.

Българска социалистическа партия желае отпадане на плоския налог

Неудобната истина за приходите в България

Той още посочи, че в случай че някой в партията е очаквал „ персонална благодарност” от Нинова, в подмяна на поддръжката си за нея, то той е „ объркал човека”.

Ерменков чака конгреса на соцпартията да утвърди концепцията за прогресивно подоходно облагане и другите моменти, залегнали в различния държавен бюджет на Българска социалистическа партия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР