Двете девойки са копия на прелестните си майки, а красотата

...
Двете девойки са копия на прелестните си майки, а красотата
Коментари Харесай

Битката на дъщерите: Дева или Кая?

Двете девойки са копия на прелестните си майки, а хубостта им дава обещание блестящо бъдеще. Явно гените са си гени и Дева Касел и Кая Гербер - наследничките на Моника Белучи и Синди Крауфорд, вървят решително по стъпките на родителите си. Едната пленява с деликатност, другата с класическа хубост. Колкото и да са разнообразни, в действителност двете си наподобяват по доста неща. От дребни са в светлината на прожекторите около звездните си майки, привикнали са с фотообективите и вниманието.

17-годишната Дева Касел влиза в света на модата още на 10, а на 14 към този момент е на корици на списания. Самият Лагерфелд назовава младата хубавица своя муза.



20-годишната Кая също поема по звездния си път като доста дребна. Още като дете Донатела Версаче я вижда и й предсказва блестящо бъдеще. На 14 години тя към този момент може да се похвали с няколко контракта. Днес Кая се счита за една от огромните звезди на международната фешън сцена, наред с Джиджи Хадид и Кендал Дженър. Въпреки че Кая има повече професионални задължения зад тила си, Дева решително я настига.



Вие коя харесват повече и коя ще има по-бляскаво бъдеще съгласно вас?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР