Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара

...
Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара
Коментари Харесай

Двегодишен юнак подкара колата на тате и се бутна в барче. Клиентелата се разбяга

Двегодишно дете се качи в автомобила на татко си, подкара го и се вряза в заведение. Случаят е от монтанското село Мърчево. По време на случая е имало доста хора, седящи на масите. Колата е спряла сама, откакто се е блъснала в циментов дирек, съобщи през днешния ден Нова тв.

Двегодишното момче било дружно със своите родители. Те били на метри от автомобила, когато видели, че той потегля.

„ Тръгнах да си взема цигари и се отбих до един мой другар, който седеше тук за доста малко и видях по какъв начин изведнъж колата тръгна. А то детето влезнало вътре и завъртяло ключа “, изясни бащата Живко Методиев.

„ Видяхме, че колата идва оттова и народът се разбяга. Ако имаше някой по-стар човек, трудно щеше стане, с цел да избяга “, коментира Теофил Валентинов, който е бил свидетел на случилото се.

„ Исках да отворя вратата, но при потегляне тя се заключва. Опитах се да спра, да извадя ключа, само че не съумях “, споделя още бащата.

Около масите са седели над 15 мъже и дами. Никой не е потърпевш. Детето също няма пострадвания. Според бащата то даже не е разбрало какво се случва.

„ Не съм му показвал, само че това си е дете и всичко се чака. Вече постоянно ще вадя ключа от колата “, добавя Методиев пред Нова тв.

От полицията в Монтана съобщавата, че за случая няма подаден сигнал до органите на реда и по тази причина са се самосезирали. А на бащата на детето ще бъде формиран акт.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР