Дведесет години след атентатите на 11 септември 2001 г. Сикрет

...
Дведесет години след атентатите на 11 септември 2001 г. Сикрет
Коментари Харесай

Невиждани КАДРИ от атентата на 11 септември 2001 г. показаха...

Дведесет години след атентатите на 11 септември 2001 година " Сикрет сървис " разгласява невиждани до момента фрагменти.

Те са направени от сътрудници на службата, която охранява Съединени американски щати. На някои от фотосите се виждат развалените коли на службата в Ню Йорк.

Утре се навършват 20 години, откогато 19 мъже отвлякоха 4 самолета, с цел да извършат най-смъртоносната терористична офанзива в сърцето на Съединени американски щати в задача, проведена от водача на “Ал Кайда” Осама бен Ладен.

Близо 3000 души изгубиха живота си в атентатите в Пентагона, Световния търговски център и на борда на полет 93, разрушил се в поле в Пенсилвания, откакто пасажерите оказват опозиция, написа сп. “Нюзуик”.

Атаките потопиха Съединени американски щати в кръв, сълзи, съсипия и пепел и накараха американците да се съгласят да се похарчат неизброими милиарди за увеличение на броя на армията и да разрешат достъп до поверителните си данни на държавното наблюдаване, с цел да се спре тероризмът Най-младата жертва беше двегодишната Кристин Лий Хансън, която почина на един от самолетите с родителите си Питър и Сю. Най-възрастният бе 82-годишният Робърт Нортън, който бе на различен полет със брачната половинка си Жаклин на път за женитба.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР