Две яхти, принадлежащи на руския милиардер Роман Абрамович, са акостирали

...
Две яхти, принадлежащи на руския милиардер Роман Абрамович, са акостирали
Коментари Харесай

Яхти на Роман Абрамович акостираха в Турция

Две яхти, принадлежащи на съветския милиардер Роман Абрамович, са дебаркирали в Югозападна Туриця, предава Агенция Франс Прес, като се базира на информации в турски медии.

Агенцията напомня, че Анкара не ползва глобите, наложени от Запада по отношение на съветски олигарси, след нашествието на Русия в Украйна.

Луксозната 164-метрова яхта " Еклипс ", плаваща под флага на Бермудските острови, е хвърлила котва тази заран в пристанището на Мармарис, съгласно турски вестници, които цитират уеб сайтове за следене на морския трафик.

Яхтата " Еклипс ", представяна като втората най-дълга в света, е втората яхта на Абрамович, притежател на британския футболен клуб Челси, която дебаркира в Турция, отбелязва организацията.

В понеделник яхтата " Соларис " на съветския милиардер бе снимана в пристанището на турския курорт Бодрум. Това стана повече от седмица, откакто тя бе видяна в пристанище в Черна гора.

Група украинци се е доближила до яхтата с надуваема лодка, с цел да стачкува против идването на " Соларис " в Бодрум, оповестиха турски медии.

" Не си добре пристигнал тук. " Не " на войната в Украйна. Махай се, съветски транспортен съд, махай се! ", са скандирали протестиращите, които са държали украински флагове.

Турция, която е член на НАТО, поддържа близки връзки и с Русия, и с Украйна, напомня Агенция Франс Прес. Анкара не се причисли към глобите на Запада против Москва. Турция дефинира съветската инвазия в Украйна като " неприемлива " и влезе в ролята на медиатор за реализиране на преустановяване на войната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР