Две водещи на бТВ няма да се върнат на екран

...
Две водещи на бТВ няма да се върнат на екран
Коментари Харесай

Звездни водещи обявиха, че напускат бТВ

Две водещи на бТВ няма да се върнат на екран през новия сезон. Николета Лозанова напуща " Папараци ", а Стаси Кара си потегля от предаването " Като на кино ".

И двете водещи оповестиха новината за отдръпването си на своите страници си във Facebook, съобщи Офнюз.

Ето какво пояснение даде Николета:

" Навсякъде, през където мина, оставям дълбока диря - души, очи, сърца... и несъмнено - тв ефир! Придадох му задоволително сексапил и съблазън, реализирах върхове, сложих нова епоха, а в този момент ще отворя и нова страница, оставяйки " Папараци " просто като една рубрика от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, с цел да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз персонално ще " гръмна шампанското ", давам обещание да почерпя всички, както и да споделя по кое време и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а доста рейтингово и епично! ", написа плеймейтката.

Стаси Кара разгласи, че се надява отсега нататък да се занимава с кино - изкуството, което години наред отразяваше на дребния екран с доста изявленията, репортажи и мнения.

" Мили другари и фенове, бих желала да ви оповестя, че пътищата ни с " Като на кино " се разделят през новия сезон. Това бяха четири години графа, два сезона предаване, документална книга и три години " Студио Оскари ", цялостни с колкото компликации, толкоз и с невероятни прекарвания за мен. Но идва миг, в който би трябвало да потърся нови провокации в живота си и нека вместо да отбелязвам кино, да бъда част от правенето му (поне това е концепцията:)) Всеки един човек, с който съм се срещнала по този път ме е научил на нещо и аз доста благодаря, че създадохме това предаване с толкоз обич. " Като на кино " постоянно ще бъде част от мен и мога единствено да се гордея с него и с интервютата, които сме правили, а на вас да благодаря, че го гледате ", споделя чаровната Станислава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР