Две видеокамери ще пазят новите барбекюта на Лаута, след като

...
Две видеокамери ще пазят новите барбекюта на Лаута, след като
Коментари Харесай

Доброволци и дарители възстановяват барбекютата на Лаута

Две видеокамери ще пазят новите барбекюта на " Лаута ", откакто те бъдат възобновени, сподели през вчерашния ден кметът на " Тракия " Костадин Димитров, сломен от невижданата офанзива на вандалите.

В парка са инсталирани общо 24 камери, само че се оказа, че една от тях тъкмо до барбекютата е била развалена. Не е изключено среднощните хулигани да са я извадили от строя, с цел да не бъдат снимани, до момента в който унищожават трите барбекюта и ги цапат с алена багра.

Шест барбекюта или два пъти повече ще има скоро в парка, увери Костадин Димитров. Фирмата, инсталирала пещите преди време, се е заела да ги възвърне и да направи две нови. Още една е заречен да подари притежателят на хипермаркет " Рила " и общински консултант от ГЕРБ Иван Вичков.

Костадин Димитров описа, че доста жители, публични организации и сдружения са изразили отвращение от вандалския акт в „ Лаута “. Директорът на Комплекса за обществени услуги „ Свети Георги “ Апостол Делев е изявил подготвеност личният състав да помогне с непринуден труд. Вандалите не са хванати към този момент, само че се търсят. /Марица.бг
тагове доброволци донори барбекюта
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР