Две възрастни жени нахъсаха Jet2, като казаха, че почивката им

...
Две възрастни жени нахъсаха Jet2, като казаха, че почивката им
Коментари Харесай

Почивката на пътниците на Jet2 е „съсипана“, тъй като са откарани със самолет до Менорка вместо до Майорка

Две възрастни дами нахъсаха Jet2, като споделиха, че почивката им е била „ унищожена “, откакто са били качени на полет до Менорка, а не до Майорка.

Билетите на Линда Трестрейл, 69, и Уенди Ръсел, 71, бяха тествани пет пъти, само че въпреки всичко се озоваха на неверния аероплан. Грешката беше осъзната едвам когато капитанът разгласи, че кацат в Менорка.

Jet2 се извини за „ човешката неточност “ и частично упрекна доставчика на специфична помощ на летище Бристол. Но дамите са ядосани от " каталога на бедствията " и настояват, че не са получили никакви обезщетения. Линда сподели: „ Чувате за багаж, отиващ на неверни полети, само че не и за хора.

„ Причината да резервираме Майорка е късият полет, знаехме, че подвижността ни не е добра, тъй че не искахме да пътуваме доста - ние сме пенсионери с увреждания. " Тя добави: " Получавате обезщетение, в случай че закъснеете или загубите багаж - само че те ни изгубиха, а не лошотия багаж. Jet2 почивки, пакетните почивки, на които можете да се доверите - да, по този начин е. "

Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР