Две-три десети от секундата на обиколка не достига на пилотите

...
Две-три десети от секундата на обиколка не достига на пилотите
Коментари Харесай

Две-три десети делят Мерцедес от победите

Две-три десети от секундата на обиколка не доближава на водачите на Мерцедес, с цел да се включат и те в борбата за успехите този сезон във Формула 1. Това е мнението на основния спортен инженер на Мерцедес Андри Шовлин.

„ Можехме ли да спечелим в Унгария? След всяко съревнование ние доста деликатно проучваме всеки подробност от конкуренцията – изясни Шовлин. – Така научаваме доста. Но мисля, че когато Верстапен излезе напред в Унгария, той беше доста мощен. ”

За първи път от началото на сезона някой от шефовете на Мерцедес си разрешава да даде точни сметки за разликата сред отбора и водачите.
 Мерцедес: Не сме желали да сменяме Хамилтън с Перес Мерцедес: Не сме желали да сменяме Хамилтън с Перес
„ За да се борим за успехите ни трябват още две-три десети от секундата на обиколка и в този момент работим тъкмо по това – добави Шовлин. – Това ще разреши да сме покрай водачите, да ги притискаме и да имаме късмет за победа. ”
 Защо Хамилтън се тормози да кара по естествените пътища Защо Хамилтън се тормози да кара по естествените пътища
В последните две надпревари преди лятната пауза водачите на Мерцедес записаха два двойни подиума, само че всичките им класирания в челото този сезон се дължат на това, че движещите се пред тях техни сътрудници имаха проблеми.
 Тото Волф: Приех, че Макс е международен първенец! Тото Волф: Приех, че Макс е международен първенец!
В началото на сезона Мерцедес беше отборът, който имаше най-сериозен проблем с подскачането на новия автомобил W13, който към този момент е съвсем отхвърлен, само че Люис Хамилтън и Джордж Ръсел към момента нямат задоволително скорост в спортно движение и задоволително добра работа с гумите, с цел да могат да преследват дейно Ред Бул и Ферари.
 Волф: Трябват ни няколко месеца да догоним Ред Бул Волф: Трябват ни няколко месеца да догоним Ред Бул
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР