Две трети от хората, наскоро заразени с варианта омикрон на

...
Две трети от хората, наскоро заразени с варианта омикрон на
Коментари Харесай

Две трети от хората с Омикрон са заразени с COVID повторно

Две трети от хората, неотдавна инфектирани с разновидността омикрон на ковид, споделят, че към този момент са боледували от Коронавирус преди. Това демонстрират резултатите от огромно продължаващо изследване React, измежду хиляди тествани доброволци в Англия, заяви Военновъздушни сили.

Необходима е още работа, с цел да се разбере какъв брой са същинските повторни инфекции, само че резултатите разкриват групите, за които наподобява е по-вероятно да се заразят наново с Коронавирус. Това са здравни служащи, семейства с деца или доста хора, живеещи под един покрив.

Досега над два милиона души са взели участие в изследването.

Последните резултати за първите две седмици на 2022 година са учредени на към 100 000 PCR теста, направени от доброволци. Около 4000 са позитивните проби, което е най-високият брой от началото на пандемията. След секвениране на пробите е открито, че на процедура всички са с омикрон.

Все още не е ясно какъв брой от доброволците, които са дали позитивна проба, са били изцяло имунизирани.

След 31 януари всеки, който има втори позитивен тест, в случай че е настъпил 90 дни след първия, ще бъде прибавен към формалните данни за Обединеното кралство.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР