” Две тела на чуждестранни граждани от Русия и Украйна

...
” Две тела на чуждестранни граждани от Русия и Украйна
Коментари Харесай

Откриха мъртви украинка и руснак в с. Маринка край Бургас


Две тела на задгранични жители от Русия и Украйна са открити по обед през днешния ден в бургаското село Маринка. По първични данни става въпрос за мъж и жена на възраст към 70 години.

На място има екип на полицията и трупна кола за спешна помощ.

74-годишният Григорий от Русия и 67-годишната Аделина от Украйна са възрастното семейство, което през днешния ден бе намерено мъртво в фамилната им къща в бургаското село Маринка, оповестява Флагман.БГ. Двамата живеели от дълги години в селото, нямали деца, само че във вилната зона намерили доста другари от техния край.

Съседи описаха, че от близо месец не са виждали Григорий да се разхожда из вилната зона, както нормално правел заран възрастният мъж. Те подозират, че руснакът е умрял преди повече от 20 дни, само че тъй като брачната половинка му – Аделина, била болна, надали е схванала какво се е случило.

67-годишната украинка била с първи проблясъци на деменция и болно сърце, показват съседи на фамилията.

Тя е умряла преди към седмица, а изнемощялото ѝ тяло било открито на стола в трапезарията.

" Бяха доста благо семейство, само че внезапно изчезнаха. Не са идвали на посетители, не сме се засичали по улицата. Днес разбрах, че са умряли, а телата им били разложени, защото гибелта им била настъпила преди няколко дни. Полицаите споделиха, че гледката в къщата била ужасна”, описа рускиня, живуща на ул. " Велека” в съседство на къщата на умрелите мъж и жена.

Къщата на руско-украинското семейство пък е на 2 етажа. Има градина с ягоди, смокини и други овошки, само че през оградата се вижда, че от дълго време не е поддържана. В момента постройката е запечатана, а телата евентуално към този момент са откарани за аутопсия в " Съдебна медицина”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР