Две щастливи събития предстоят на родния супермодел Глория Петкова, която

...
Две щастливи събития предстоят на родния супермодел Глория Петкова, която
Коментари Харесай

Сватба през май за бременната Глория Петкова

Две щастливи събития предстоят на родния супермодел Глория Петкова, която доби известност в реалити формата „ ВИП Брадър “.

Брюнетката и годеникът й Методи ще се венчаят през май, а през септември ще се появи и първородният им правоприемник.

Гло е криела бременността си от много хора, досега, в който не реши да се похвали за богатствата новина в „ Инстаграм “. „ Умишлено криех, че съм бременна. Аз съм суеверна, има вярване, че до третия месец не се споделя, несъмнено, знаеха единствено най-близките ми. След това тайната остана, не счетох за нужно да го оповестявам. По това време снимах с сътрудниците си от сериала „ Денят на бащата “, тогава влизах в третия месец и коремчето ми не се забелязваше. Наясно със обстановката беше единствено режисьорът, ставаше ми доста неприятно от време на време, имах потребност да почивам. Сега съм в пети и се усещам по-добре “, показа моделката пред „ Телеграф “.

Половинката й Методи е родом от Варна, по-голям е от нея и се занимава с търговия. Заедно са от година, заживели са дружно още от втората седмица. Не им е лишило доста време, с цел да придобият подготвеност и за правоприемник. Съобщила му е, че е бременна, като е опаковала теста с двете чертички в панделка.

Методи е предложил брак на Глория, когато били на обиколка над Рилските езера – 11 октомври, а на тази дата хубавицата има и рожден ден.

Сватбата им ще се състои на морето в затворен комплекс, до който достъп ще имат само личният състав и гостите.

Интересен факт е, че Глория не яде месо от 12 години, само че с настъпването на бременността, гладът й за мръвка се изострил. Започнала е още веднъж да употребява животинско и споделя, че се усеща добре, само че й е необичайно след голямата пауза, през която се е въздържала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР