Две шествия с различна идеология в един и същи ден.

...
Две шествия с различна идеология в един и същи ден.
Коментари Харесай

„София прайд“ и Марш на традиционното християнско семейство в един ден


Две шествия с друга идеология в един и същи ден. Днес в столицата ще се проведат " София прайд " и Марш на обичайното християнско семейство.

" София прайд " ще стартира в 14 ч. и ще продължи до 22 ч. Шествието ще тръгне от Паметника на руската войска, през бул. " Цар Освободител ", бул. " Васил Левски ", ул. " Г.С.Раковски " и ще завърши още веднъж пред Паметника на руската войска.



Шествието в отбрана на обичайното християнско семейство също е с начален час 14 ч., само че пред Народения спектакъл " Иван Вазов ". От там ще мине през парковото пространство на " Градската градина " – ул. " Съборна ", а в 15 ч. пред пл. " Света Неделя " ще се слее с още едно шествие и ще продължат към Моста на влюбените и НДК.



И двете шествия ще се организират по тротоарите или по изключение в последна дясна лента по посока на придвижването, само че без да се стопира придвижването на пътни транспортни средства, разясняват от Столичната община.

Маршът за свободата и фамилията и „ София прайд “ са с обща дата, само че с разнообразни идеология. Организаторите и на двете събития заподозряха целеустремено опълчване на двете гледни точки.

За 15-а поредна година по улиците на София ще премине обичайното шествие в поддръжка на ЛГБТ общността. „ София прайд “ тази година ще е в поддръжка на „ Киев прайд “. Част от събитията ще са за събиране на средства за хората в Украйна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР