Две семейства с деца останаха изключително разочаровани при пристигането си

...
Две семейства с деца останаха изключително разочаровани при пристигането си
Коментари Харесай

Кошмар за 2 семейства с 5 деца в Приморско: Цял ден обикаляхме улиците

Две фамилии с деца останаха извънредно разочаровани при идването си на морето, научи Plovdiv24.bg . По-конкретно става въпрос за Приморско. Ето какво написа по този мотив една от туристките през вчерашния ден:

" Здравейте, пиша ви с голяма молба. Днес пристигнахме на морето и останахме излъгани за квартирата, която щяхме да получим! Цял ден обиколяхме улиците на Приморско обезверени, с цел да намерим къде да спим довечера.

Намерихме, само че единствено за довечера. Ние сме 2 фамилии с 5 деца (4 възрастни, 2 бебета, 3 деца от 4-9 години). Спешно си търсим апартамент, студио, къща, вила за интервала от 14.08-20.08 в Приморско или област до към 50 километра.

Знам, че сте огромна мощ и се надявам най-малко вие да ми помогнете. Прозвъняхме всички хотели и разгласи в интернет и всичко е заето. Моля ви помагайте!!! ".

За благополучие всичко е приключило наред. На апела на дамата са се отзовали много хора и фамилиите след това са съумели да намерят място, където да нощуват по време на ваканцията си.

Пожераваме им едно незабравимо и доста усмихнато море!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР