Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу

...
Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Благодарение на ваксината срещу COVID имам 8 пъти по-голяма защита от минималната

Две седмици след втората доза на Pfizer отбраната ми против коронавирус е над 8 пъти по-висока от нужния най-малко. Отне ми един месец вървене по тъгите, с цел да намеря метод да се имунизирам с рНК ваксина. Сега към този момент ги има на всички места и лишава най-вече един час очакване, по тази причина предлагам на всеки да се имунизира, оповестява Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта в профила си.
По-нататък в ревюто си той изяснява, че не е почитател на имунизациите. Трябвало да избира сред два разновидността. Първи, “ваксина, която защищава от вируса в над 90% от случаите и провокира сериозен проблем при един от 300 000 имунизирани “. И втори вид – „ вирус, който в България убива един на всеки 25 инфектирани “.
 Ицо Хазарта с нова ария за карантината и епидемията от тъпота (ВИДЕО) Ицо Хазарта с нова ария за карантината и епидемията от тъпота (ВИДЕО)
Един от най-обичаните български рапъри Ицо Хазарта пусна най-новата си ария - " Само споко ". Текстът и музиката са негово дело, а изпъл...
Основателят на групата „ Ъпсурт “ се обръща и към хората, които ще го подлагат на критика, че се изрича по тематики, от които не схваща:
„ Искрено ви апелирам да ме извините, че съм провокирал скука или друго неприятно възприятие във вас. Имам право на мнение, а вие имате право да не сте съгласни с него. Пиша този пост, тъй като той ще доближи до стотици хиляди хора, и в случай че даже и един-единствен човек успее да се избави от тая отвратителна болест с помощта на него - значи е имало смисъл “.  
 

 The Guardian: Изследване в Израел откри, че две дози Pfizer дават 95% отбрана против Covid-19 The Guardian: Изследване в Израел откри, че две дози Pfizer дават 95% отбрана против Covid-19
Две дози от имунизацията на Pfizer/BioNTech дават над 95% отбрана против заразяване, хоспитализация и гибел от Covid-19, демонстрира изследване,...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР