Две седмици след дебютира си за Астън Вила във ФА

...
Две седмици след дебютира си за Астън Вила във ФА
Коментари Харесай

Българин дебютира във Висшата лига

Две седмици след дебютира си за " Астън Вила " във ФА Къп, младият български нападател Индиана Василев записа първи минути за бирмингамци и във Висшата лига.

18-годишният флангови футболист, който е младежки национал на Съединени американски щати, размени Трезеге с 67-ата минута при резултат 0:1 в интерес на " Брайтън ". Срещата приключи 1:1 след гол на капитана Джак Грилиш в 75-ата минута.
Индиана Василев дебютира за " Астън Вила " Българинът влезе като запаса против "Фулъм " за Купата на Футболната асоциация
Родният гений е третият българин, играл за " Астън Вила " във Висшата лига след легендата на бирмингамци Стилиян Петров и Александър Тонев, който в този момент е в " Ботев " Пловдив.

18-годишният Индиана бе на аварийна смекамейка за " Вила " и при разгромната загуба с 1:6 от " Манчестър Сити " предишния уикенд, само че тогава не влезе в игра.

Индиана Василев е израснал в Савана, Джорджия, и е наследник на сливенската футболна легенда Денчо Василев и към момента има възможност да играе за България, в случай че получи повиквателна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР