Две седмици след бляскавата премиера в Париж, гости на която

...
Две седмици след бляскавата премиера в Париж, гости на която
Коментари Харесай

Huawei P20 и Huawei P20 Pro вече официално и в България

Две седмици след блестящата премиера в Париж, посетители на която бяхме и ние от Kaldata, Huawei P20 Pro публично стъпи на българска земя. Презентацията, видео от която можете да видите в нашия YouTube канал, сподели още веднъж преимуществата на моделите от фамилията, като стана ясно, че продажбите на P20 Pro версията стартират след десетина дни. Той ще бъде разполагаем в съвсем цялата комерсиална мрежа, само че операторите стартираха и опцията за предварителни продажби



Мтел, част от A1 Group, започва предварителни поръчки на флагмана на Huawei – P20 Pro. Устройството ще може да се съобщи от онлайн магазина на телекома сред 10 и 16 април, като първите доставки за поръчалите авансово стартират на 19 април. Смартфонът е разполагаем в комерсиалната мрежа на Мтел за 48,50 лв. на месец или за 1 019,99 лв. в брой с абонаментите проекти Мтел без граници 5XL. Редовните продажби на модела в комерсиалната мрежа на Мтел стартират на 23 април.

Теленор също стартира регистрация за интерес и предварителни продажби на новия хитов смарт телефон Huawei P20 Pro Dual. Регистрацията ще продължи до 16 април в това число.  Потребителите би трябвало да записват своя интерес към устройството на специфичната интернет страница (http://www.telenor.bg/huawei-p20-pro) и ще могат да го закупят или получат при условиятa на контракт за лизинг в предпочетения от тях магазин или офис на Теленор сред 17 и 22 април, преди старта на формалните продажби на Huawei P20 Pro Dual в България на 23 април. Регистрацията за интерес в страницата на акцията не съставлява ангажимент за наложителна покупка. Теленор предлага Huawei P20 Pro Dual в Black (черно), Midnight Blue (синьо) и Twilight (преливащо сиво-лилаво) на цена от 1129,99 лева при възнаграждение в брой и с двугодишен контракт за абонаментен проект Тотал 44.99 или за 54,59 лева на месец при двугодишен контракт за лизинг и двугодишен контракт за същия абонаментен проект.

VIVACOM също започва от през днешния ден предварителни поръчки на уеб страницата си. Те ще продължат до 16 април, като ще дадат опция на нетърпеливите фенове на марката да получат най-актуалния модел HUAWEI P20 Pro до 4 дни преди формалния старт на продажбите му у нас. Формата за регистрация към този момент е налична на следния адрес:

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/huawei-p20-pro.html

Корпусът на P20 Pro е построен от стъклени панели, с ултра тънки рамки и заоблени краища за по-удобна приложимост. Дисплеят е 6.1-инчов OLED, с 2160×1080 пиксела FHD+ резолюция за повече дълбочина и наситени цветове при всевъзможен вид изображения. Сензорът за пръстови отпечатъци още веднъж заема място върху лицевата част на устройството. Новият модел на Huawei ще се предлага в три цвята – Twilight, който реализира ефектно преливане на цветове с помощта на минерали в корпуса, класическия Black и елегантния Midnight Blue.

P20 Pro разполага с първата в света тройна камера, като тя още веднъж е създадена в партньорство с Leica. Камерата има повече пиксели от всеки различен смарт телефон на пазара и включва 40 MP RGB датчик, 20 MP монохромен датчик и 8 MP датчик с телеобектив.

Обективите на топ модела оферират 3х оптично и дo 5х xибpиднo нарастване, като това обезпечава качествени фрагменти даже от по-голямо разстояние. Основната камера е с отвор на блендата f/1.8, при 20 MP той е f/1.6, а при най-малката f/2.4. Моделът е екипиран с високочувствителния датчик, допускащ снимане на фрагменти при извънредно ниска осветеност – ISO цифрата доближава 102400.

Предната камера е 24 MP с изкуствен интелект за възстановяване на изображението и с 3D портретно осветяване. Комбинацията от двете обезпечава съвършени селфита, които нямат потребност от спомагателна обработка. P20 Pro дава опция и за снимане на Slow Motion видео с 960 фрагмента в секунда в HD резолюция.

P20 Pro е задвижван от осемядрен процесор Kirin 970 (четири 2.36 GHz ядра + четири 1.8 GHz ядра) и от спомагателен i7 копроцесор. Флагманът разполага с мощна 4000 mAh батерия, която разполага с функционалност за бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР