Две събития от планирания цикъл лекции на успешни предприемачи на

...
Две събития от планирания цикъл лекции на успешни предприемачи на
Коментари Харесай

Втори сезон на Start-up Academy в ПУ

Две събития от планувания цикъл лекции на сполучливи бизнесмени на платформата Start-up Academy – Сезон 2 ще се проведат тази седмица. Това оповестиха от Офиса за софтуерен трансфер на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

Във вторник, 21 март 2023 година, от 17:30 часа в 7-а публика в Ректората на висшето учебно заведение е провежда лекция на тематика: „ Лидер в представянето – задача допустима “, с гост-лектор Християн Стоилков. Като експерт в региона на представянето той ще разкрие тайната, по какъв начин всеки може да се трансформира в водач в представянето. Стоилков ще показа още кои са нужните стъпки към основаването на впечатляващи презентации, както и ще показа пред аудиторията разнообразни техники, които работят безотказно. Присъстващите на лекцията ще имат опция да се срещнат и с първата му книга –,,Лидер в презентациите “, която е същински справочник в региона.

Християн Стоилков е един от топ експертите в региона на представянето в България и създател на Presentation Leader – компания, фокусирана напълно върху построяването на впечатляващи и ангажиращи презентации за своите клиенти. Той поема отговорност освен за дизайна, само че и за всички съпътстващи процеси в основаването на една качествена презентация – обмисляне, структуриране и показване. Подготвя лектори за значими конференции и семинари. Има онлайн академия, в която образова хората на всичко, което ползва в работата си с корпоративни клиенти. Потребители на неговите услуги са сполучливи компании от 6 континента.

В четвъртък, 23 март 2023 година, в 6-а публика в Ректората на висшето учебно заведение от 16:30 часа лекция ще изнесат мениджърите Йорданка Рабаджийска и Стела Мантарева.

Йорданка Рабаджиева е съосновател и общоприет управител на компания с над 15 години сполучлива реализация в произвеждане и дистрибуция на санитарни и медицински артикули както в България, по този начин и в чужбина. Тя е част от оперативното управление и в ресора й попадат решения, които засягат: бизнес развиване, ръководство и развиване на човешкия капитал, съгласуваност и реализация на основни планове за компанията. Отворена е за поддръжка и развиване на реформаторски хрумвания, ефикасни дейности и модерни подходи, които да допринесат за устойчиви решения в бизнеса. Като едно от най-важните си достижения госпожа Рабаджийска дефинира ниското текучество на фрагменти във компанията, която ръководи, защото „ един здрав екип постоянно е по-силен и сполучлив от който и да било човек, работещ независимо “.

Стела Мантарева е умел маркетинг управител със пристрастеност към построяването на марки и анализатор на обществените мрежи. Тя е постоянно в час с последните международни трендове и нововъведения в маркетинга, като това й оказва помощ да разгърне и осъществя капацитета на продукта. Г-жа Мантарева обича да вдъхва живот на нови хрумвания и се вълнува от всяка опция да провокира себе си както персонално, по този начин и професионално.

За Start-up Academy

Start-up Academy е платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ „ Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. След триумфа на „ Най-добър старт-ъп план на ПУ “ през 2022 година уредниците започват второ издание на състезанието през 2023 година, с което дават опция на преподаватели, студенти и докторанти от университета да показват своята новаторска концепция и да разработят старт-ъп план, като по този метод получат самопризнание и печелят от своите разработки. Програмата на форума включва разнородни мероприятия, ориентирани към опциите за основаване на предприемаческа просвета и умения измежду студенти и преподаватели.

Планираните събития на Сезон 2 на Start-up Academy в ПУ „ Паисий Хилендарски “ ще продължат до 5 ноември 2023 година Конкурсът се организира под патронажа на Ректора на висшето учебно заведение проф. доктор Румен Младенов.

Повече информация за форума можете да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/

 
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР