Две са вече жертвите от тежката катастрофа, която стана снощи

...
Две са вече жертвите от тежката катастрофа, която стана снощи
Коментари Харесай

Почина и шофьорът от снощната катастрофа до Мало Крушево

Две са към този момент жертвите от тежката злополука, която стана нощес до село Мало Крушево, научи Марица.бг. В болничното заведение през днешния ден е умрял 60-годишният водач, който е управлявал колата ковчег при удара.

Както Марица.бг заяви през вчерашния ден, при случая, станал през вчерашния ден сред селата Любен и Беловица, на място почина единият от пасажерите, а другите двама бяха в тежко. Сигналът за мелето е бил подаден в полицията към 18.45 часа. По първични данни, на разклон за село Мало Крушево лек автомобил “Фолксваген Голф” застигнал и блъснал откъм гърба ремарке, теглено от колесен трактор.

Незабавно към мястото били ориентирани екипи на Спешна здравна помощ и районно управление (на МВР) – Хисаря. От лекарския екип била установена гибелта на 60-годишен пловдивчанин, пътувал на предната седалка. В болница с заплаха за живота са превозени водачът, от село Любен, който по-късно също е умрял, както и различен пасажер, на 56 години, от село Беловица.

Алкохолната проба на 59-годишният лидер на трактора е негативна. Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Причините и събитията към тежката злополука се обясняват под наблюдението на Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР