Две са стадата където има констатирана положителна проба – едното

...
Две са стадата където има констатирана положителна проба – едното
Коментари Харесай

Изследванията показаха чума в две стада

Две са стадата където има установена позитивна проба – едното е стадото на баба Дора, плюс още едно стадо в село Болярово. Това заяви министърът на земеделието Румен Порожанов на брифинг в постройката на Министерство на вътрешните работи след осъществяване на Междуведомствения координационен щаб, съобщи БГНЕС.

Трябваше да пристъпим към нормалната процедура – евтаназия на животните, само че ние ще отложим за малко време, в това време цялата дизенфекция, която е нужна на обитаемото място, се прави под интензивен надзор. Всички проби са качени на уеб страницата на БАБХ. Всяка една заповед, издадена от изпълнителния шеф на организацията, е въз основата на протоколите с позитивни проби, съобщи Порожанов.

Надяваме се заболяването да бъде овладяна, само че несъмнено ни тормози обстановката, която се нагнетява от целия този развой, добави той. Началникът на организацията за сигурност на храните Дамян Илиев сподели протоколите от пробите от „ Монпелие ” и опроверга изказванията на Корнелия Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР