Две са основните версии за извършеното вчера в Перник убийство

...
Две са основните версии за извършеното вчера в Перник убийство
Коментари Харесай

Две версии за убийството в Перник - патологична ревност и спор за пари

Две са главните версии за осъщественото през вчерашния ден в Перник ликвидиране на 43-годишна жена - патологична ревнивост и спор за пари, разгласи шефът на МВР-Перник Павел Млеканов, представен от БНР.

Според Млеканов следва да се изяснят условия към тези версии, само че е безапелационен, че в основата на съдбовния свършек стои алкохолът.

В качеството си на обвинен, брачният партньор на убитата жена Димитър се е възползвал от правото да не дава пояснения. Пред околните си, които са отишли в жилището е декларирал, че не е направил убийството.

" В ранните часове, някъде към 4.00 часа, той първо е позвънил на телефона на дядото, като е декларирал само, че нещо доста неприятно е станало ", сподели наблюдаващият прокурор Албена Стоилова.

По думите ѝ след всеки скандал жертвата е отивала при родителите си за по седмица-две, а по-късно се е прибирала.

" Има един подаден сигнал в края на месец декември за спор. На жертвата е била предоставена отбрана от домашно принуждение, като на нейния брачен партньор е била издадена възбрана да приближава жилището, което тя населява, на повече от 50 метра за период от 10 месеца. В жилището на Димитър, това е фамилното им жилище, тя се прибрала преди към 2 месеца ", сподели прокурор Стоилова.

Все още се чакат резултатите от аутопсията, която би трябвало да откри точната причина за гибелта на дамата.

Семейството има две деца – на 14 и 16 години. По време на убийството те са били при родителите на дамата. Вчера с тях е работил психолог.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР