Две са направленията, по които МВР работи във връзка с

...
Две са направленията, по които МВР работи във връзка с
Коментари Харесай

По две версии за убийството на Алексей Петров работи МВР

Две са направленията, по които Министерство на вътрешните работи работи по отношение на убийството на Алексей Петров . Това заяви в интервю  основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев пред.

" По направлението, обвързвано с персоналния живот на Алексей Петров, както и във връзка с бизнес контактите и взаимоотношенията с бизнес средите, т.е. свързани с комерсиалната му активност, която той е осъществявал. В тях са акумулирани и другите подверсии ". 

Полицаят, прострелял 18-годишния юноша след гонене в София, е носел и персонално, и служебно оръжие, изясни основен комисар Живко Коцев:

Той добави, че поради разкъсан кобур се е наложило служителят да употребява персонално оръжие, само че към момента този въпрос се прецизира:

" В случая сме открили, че е употребил както служебното си оръжие, по този начин и персонално оръжие. По стичане на събитията при преследването се е скъсал кобурът , където е било сложено оръжието и заради тази причина се е наложило да употребява персоналното оръжие. В тази връзка шефът на Столичната дирекция е разпоредил спомагателна инспекция да се изследват точно тези административни условия кое е наложило в тази ситуация да се носи персоналното оръжие ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg