Две разкошни сестри от Лондон, и двете известни модели и

...
Две разкошни сестри от Лондон, и двете известни модели и
Коментари Харесай

На гости на Кара и Попи Делевин

Две луксозни сестри от Лондон, и двете известни модели и актриси, произхождащи от английската аристокрация, вземат решение да основат къщата на фантазиите си дружно в слънчевия Лос Анджелис.

Става дума за Попи и Кара Делевин, които отвориха вратите на дома си в Калифорния пред Architectural Digest, с цел да показват своя персонален и безподобен жанр.

Сестрите се доверяват на Николо Бини от архитектурното бюро Line Architecture, с цел да декорира техния взаимен дом по този начин, че да се усещат в действителност удобно.
 Снимка 437830

Купуват къщата преди към година и половина от Джаред Лето и я преобразяват до неразбираемост, тъй че да наподобява на дребна джунгла - с доста зеленина и растителни претекстове на всички места.
 Снимка 437828

От входната врата, която ни отварят девойките, се насочваме непосредствено към просторната им трапезарията в смарагдово зелено и приветливата кухня в бяло. Момичетата не крият, че обичат и розовото, по тази причина и са подбрали този цвят за доста от своите съдове.
 Снимка 437825

Обиколката продължава в стаята за посетители с бамбуково двуетажно легло, което сестрите са избрали особено, с цел да може да побира допустимо повече хора, които ги посещават.

От стаята за посетители се излиза на прелестна тераса с панорама към гъста растителност пред къщата, още веднъж напомняща за джунгла. Всичко в къщата и към нея наподобява на нещо като ботаническа градина и си проличава, че девойките обожават зеленината.
 Снимка 437823

Следва спалнята на Попи Делевин, която самата тя разказва като доста успокояващо и релаксиращо място. Място, където може да медитира. Стаята е с панорама към градината и усещане вършат освен белите цветове, само че и това, че в помещението влиза доста светлина.
 Снимка 437826

За разлика от тази на сестра ѝ Кара, която е доста по-мрачна. Обзаведена и декорирана главно в алено и лилаво, стаята на Кара Делевин е с голямо легло по поръчка, поради дългите ѝ крайници, както самата тя отбелязва.
 Снимка 437827

Моделът е поставила и няколко дивана в спалнята си, където организира бизнес срещите си. Банята ѝ пък е напълно в марокански жанр - от плочките и мивката, до най-дребния подробност. Кара не пропуща да се похвали и с шантавата си сбирка от нетрадиционни пепелници, които държи в спалнята си.

Продължаваме обиколката с едно доста особено място за двете сестри - стаята за гледане на филми, както те ѝ споделят. С комфортен диван от кадифе, стълб, огледален таван, специфични светлини и най-малко 16 еротични картини по стените, помещението обаче по-скоро наподобява на стрийптийз бар.
 Снимка 437821

Оттам отиваме в дребна градина, която е тяхната столова навън, тъй като девойките обичат да се хранят на открито. Обзаведена е с голяма маса и няколко разнообразни стола, още веднъж в присъщия за тях чалнат жанр. Като типични британки, те употребяват кътчето и като място за пиянство на чай и игра на карти.
 Снимка 437824

Както множеството известни персони с огромни и първокласни къщи, и Кара, и Попи в своята си имат стая за занимания, където място намират освен комфортни висящи столчета, диван и разнообразни игри, само че и цели два бара с всевъзможен тип алкохол, в това число и наливна бира.
 Снимка 437829

От стаята за игри, сестричките ни извеждат на открито пред басейна, който явно е по-скоро за декорация. И двете признават, че към момента не са го употребявали, само че дават обещание, че някой ден ще го създадат. Басейнът си има и джакузи, както и барбекю ъгъл, напълно оборудван за тази цел.
 Снимка 437831

Като за край Кара и Попи Делевин са решили да ни покажат обичаната си шатра в градината до басейна, застлана от вътрешната страна с шарени одеяла. За да ни показват какъв брой удобно се усещат там, девойките изпращат екипа на Architectural Digest, легнали с двете си прелестни кучета в дребното си леговище.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР