Две променящи живота бомби бяха хвърлени върху Арън Дингъл в

...
Две променящи живота бомби бяха хвърлени върху Арън Дингъл в
Коментари Харесай

Звездата на Emmerdale Дани Милър предлага актуална информация за събирането на `Robron` - и феновете може да са разочаровани

Две изменящи живота бомби бяха хвърлени върху Арън Дингъл в последните елементи на Emmerdale и той е ужасяващ от мисълта, че дните му могат да бъдат преброени.

С толкоз доста неща на линия, размирникът се нуждае от цялата поддръжка, която може да получи, а феновете на ITV умоляваха шефовете да върнат някогашния му брачен партньор Робърт Съгдън назад в едноименното село.

Слуховете, че Райън Хоули може да повтори ролята, се въртят в обществените медии, само че по време на чат с панела Loose Women във вторник (2 април 2024 г.), месеци откакто провокира възторг в шоуто със своя брачната половинка Стеф, звездата от Арън Дани Милър призна, че не е планувано събиране на " Роброн ".

33-годишната сапунена звезда беше запитана дали Арън ще се събере със брачна половинка си скоро, както наподобява героят да бъде оставен на ръба на здравия разсъдък, откакто е бил диагностициран със същата генна разновидност, която е предизвикала тройния негативен рак на гърдата на майка му.

Дани беше прям по отношение на проектите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР