Две пътно-транспортни произшествия с участието на автобуси са регистрирани през

...
Две пътно-транспортни произшествия с участието на автобуси са регистрирани през
Коментари Харесай

Автобус за Пловдив се заби в стълб в Пазарджик

Две пътно-транспортни катастрофи с присъединяване на рейсове са регистрирани през миналото денонощие.

Първото от тях е записано през вчерашния ден към 14.00ч. на улица в септемврийското село Варвара. По в началото получените данни 62-годишен водач на рейс „ Сетра “ от село Ветрен дол се блъснал в задната част на движещ се пред него „ Фолксваген “ с лидер 58-годишен гражданин на Пазарджик. Автобусът е благосъстоятелност на частна компания от гр. Септември. От удара леката кола се завъртяла и се блъснала в паркиран различен лек автомобил „ Фолксваген “.

В резултат на това се потърпевши лидерът на ударената от рейса кола и возещата се в нея 75-годишна пътничка. И двамата са превозени и настанени с разнообразни контузии и пострадвания в МБАЛ-Пазарджик.

Сигнал за втората злополука бил получен нощес към 21.00ч. Автобус, благосъстоятелност на пловдивска транспортна компания се движил по една от улиците на Пазарджик по посока изхода от града по маршрут за Пловдив. 66-годишният водач изгубил ръководство, отклонил се в дясно от пътя и се блъснал в дирек на уличното осветяване. Незабавно на мястото са пристигнали екипи на бранш „ Пътна полиция “, РУ-Пазарджик, Спешна помощ и пожарната.

Пострадали са две от пътничките в рейса – дами на 51 и 47 година от регионалния град. Те са превозени до МБАЛ-Пазарджик, където са настанени за лекуване с разнообразни контузии и пострадвания, без заплаха за живота. Водачът също е с фрактура на крайници и е превозен в пловдивска болница. И по двата случая са формирани досъдебни производства.

 

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР