Две отличия от конкурса Годишни национални награди по безопасност и

...
Две отличия от конкурса Годишни национални награди по безопасност и
Коментари Харесай

УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив с две награди от конкурс за безопасност и здраве

Две оценки от състезанието „ Годишни национални награди по сигурност и здраве при работа “ получи УМБАЛ „ Свети Георги ” ЕАД – Пловдив, оповестиха от лечебното заведение. Церемонията се организира за 14-а поредна година в София с присъединяване на предприятия от цялата страна, получили също заслуги за техните старания за подобряването на изискванията на труд.

Университетската болница завоюва огромната премия в категория „ Големи предприятия с над 250 заети лица “, както и в категория „ Предприятие, вложило най-вече средства за възстановяване на безвредни и здравословни условия на труд “.

През последните години най-голямата болница в страната осъществя голям брой планове, свързани с възстановяване на изискванията на работа и образуване на огромна част от материално-техническата база.

Наградата бе призната от инж. Стефан Калфов, контрольор „ Здраве и сигурност при работа “ към лечебното заведение. „ За нас приемането на тази влиятелна премия е освен мотив за горделивост, само че и удостоверение на нашата непрекъсната ангажираност към сигурността и здравето на нашите чиновници. В УМБАЛ „ Свети Георги “ имаме вяра, че най-важният запас, с който разполагаме, са хората – нашите лекари, медицински сестри, административен личен състав и всички, които се грижат за благополучието на нашите пациенти “, сподели инж. Калфов при награждаването.

Организатор на конкуренцията е фондация „ Център за сигурност и здраве при работа “ с поддръжка на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “ при Министерство на труда и обществената политика. Церемонията се състоя в зала „ Марица “ на конферентен център „ Тракия “, в наличието на представители на държавните институции, работодателските синдикати и съсловни  организации. Специален посетител бе доктор Иванка Шалапатова, министър на труда и обществената политика.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР