Две от тризначките-Вяра и Надежда изправиха косите на мнозина с

...
Две от тризначките-Вяра и Надежда изправиха косите на мнозина с
Коментари Харесай

Наркомани насилвали тризначките?Бруталната истина е съвсем различна

Две от тризначките-Вяра и Надежда изправиха косите на мнозина с признанията си

Те изплакаха в мрежата, че мизерстват в Лондон. Просели, с цел да се хранят и спели в кашони. А за похлупак били насилвани от гнусни наркомани ей по този начин, на улицата. Надежда даже се изцепи, че фамилията й правело черна магия,за да живее зле.

Оказа се, че истината е брутална, но не е тяхната.Българи, които живеят и  работят в Англия, демонстрираха другата версия. Много от тях им подавали ръка, давали им късмет да работят, само че те  отказвали.Искали да са „ свободни като птички “, да се радват на разточителен живот и да не работят.

Благоевградчанките постоянно ходели по гащи, замаскирани от горната страна с транспарантен тюл и закачали мъжете. Сестрите се надявали, че по този начин полуголи, ще завоюват повече пари, без да се трудят и ще живеят като царици.

На всичкото от горната страна се кикерчили и кълчотели по улиците, все едно са труженички на повикване.

„ За какви да ги вземат мъжете, освен това предизвикателно държание и то съвсем голи? За леки дами, които търсят платени милувки и след това се оплакват “, разясняват ги в мрежата.

Третата сестра- Любов си има мъж и си роди дъщеричка. Тя работи и се срами от държанието на двете, мълви горещата клевета.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: тризначки Вяра и Надежда Лондон Любов гащи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР